Vepřové plátky s fazolemi

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
655 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
35 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme v pánvi rostlinný olej, přidáme vepřové plátky a z obou stran je osmahneme do hněda. Poté je dáme stranou. Do výpeku dáme pokrájenou cibuli, zázvor, drobně pokrájené chilli papričky bez semínek, česnek, kmín, koriandr a za stálého míchání smažíme 2 minuty. Přilijeme vývar, pokrájený lilek, rajčatový protlak, sůl a pepř. Směs přivedeme k varu, vložíme zpět maso a pod pokličkou dusíme. Na chvilku vyndáme maso a přidáme do směsi fazole a smetanu. Poté vrátíme maso, zakryjeme pokličkou a vše prohříváme 5 minut. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.