Vepřové ragú s ořechy

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
703 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
53 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme oloupaný, na plátky nakrájený česnek a omyté, na kostky nakrájené vepřové maso. Okořeníme solí, pepřem a kari kořením. Orestujeme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.
  • 2
    Šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme hladkou moukou, znovu osmahneme a mírně podlijeme. Ještě asi 20 minut podusíme.
  • 3
    Nakonec do pokrmu vmícháme nastrouhané ořechy, oloupaná, nastrouhaná jablka a smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.