Vepřové ragú s paprikami a cibulí

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
13 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
5 g
Cukr
869 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné papriky (zbavené semen) nakrájíme na nudličky, červenou cibuli oloupeme a pokrájíme na dílky, česnek nasekáme.
  • 2
    Omyté maso rozkrájíme na širší nudličky a opečeme za všech stran na pánvi na olivovém oleji. Osolíme, opepříme a necháme na teplém místě.
  • 3
    Do pánve vlijeme zbylý olej, opečeme na něm česnek a cibuli, přidáme nudličky paprik a za stálého míchání vše osmahneme doměkka. Vmícháme nasekané bylinky, přilijeme vývar, osolíme a opepříme. Podusíme asi 5 minut, vložíme maso, krátce prohřejeme.
  • 4
    Ragú rozdělíme na talíře a ozdobíme lístky šalvěje.
  • 5
    Podáváme s rýží, pohankou nebo kuskusem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.