Vepřové s klobásou

60 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
509 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
30 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji zprudka osmažíme kotlety z obou stran, pak je odložíme. Přidáme klobásy, nasekanou cibuli a dva nasekané stroužky česneku a smažíme, až budou klobásy dozlatova. Průběžně je obracíme. Pak do pánve vrátíme maso, přidáme víno, nasekaná rajčata, bobkový list, petrželku, sůl a pepř. Směs dusíme půl hodiny.
  • 2
    Klobásy nakrájíme na plátky a v pánvi znovu prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.