Vepřové s klobásou
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 40mililitrůOlej olivový
- 125mililitrůVíno bílé
- 4kusyRajčata
- 1kusBobkový list
- 2lžícePetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 2stroužkyČesnek
- 200gramůKlobása uzená
- 600gramůVepřové kotlety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
509 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
30 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na oleji zprudka osmažíme kotlety z obou stran, pak je odložíme. Přidáme klobásy, nasekanou cibuli a dva nasekané stroužky česneku a smažíme, až budou klobásy dozlatova. Průběžně je obracíme. Pak do pánve vrátíme maso, přidáme víno, nasekaná rajčata, bobkový list, petrželku, sůl a pepř. Směs dusíme půl hodiny.
- 2Klobásy nakrájíme na plátky a v pánvi znovu prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.