Vepřové s nivou a slaninou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
458 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
24 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
704 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na čtyři plátky, zlehka je naklepeme. Ve slanině potřené hořčicí obalíme maso, podle potřeby je převážeme nití. Válečky smažíme tři minuty z každé strany na pánvi s olejem. Osolíme, opepříme a dáme na pekáč.
  • 2
    Pět minut na ohni zprudka vaříme masový výpek, prolisovaný česnek, vermut a smetanu. Kousky rajčat umístíme k masu a zalijeme omáčkou, přidáme bazalku, nivu a vše v troubě pečeme, dokud se sýr neroztaví.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.