Vepřové soté s rýží

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
22 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou brokolici rozdělíme na růžičky, očištěné papriky nakrájíme na kostičky. Kukuřici necháme na sítu okapat.
  • 2
    Propláchnutou rýži uvaříme v 1,5 l osolené vody.
  • 3
    Omyté maso nakrájíme na kousky a opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, vyjmeme z pánve, necháme na teplém místě.
  • 4
    Na výpek vložíme brokolici, zalijeme 1/8 l vody a dusíme pod pokličkou asi 5 minut. Přisypeme papriku, kukuřici, ještě 5 minut dusíme. Nakonec přilijeme vývar, přidáme rýži, maso a vše krátce povaříme.
  • 5
    Hotový pokrm okořeníme mletou paprikou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.