Vepřové souvlaki

52 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
20 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
147 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Panenku nakrájíme na kousky a v míse promícháme s olejem, vínem, sušeným oreganem, kůrou a šťávou z citronů, prolisovaným česnekem a pepřem.
  • 2
    Necháme marinovat nejméně 2hodiny, lépe do druhého dne.
  • 3
    Poté maso napíchneme na špejle, osolíme ze všech stran a na rozpáleném grilu 10-12min ogrilujeme.
  • 4
    Podáváme s tzatziki případně česnekovým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.