Vepřové žebírko Gvarkov

50 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
765 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
64 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou pečeni opláchneme, zbavíme obratlových výčnělků a nasekáme z ní žebírka. Každé žebírko na plocho rozřízneme.
  • 2
    Vzniklý otvor v mase vyplníme připravenou vychladlou směsí a kraje spíchneme pomocí párátka.
  • 3
    Žebírka na povrchu osolíme a obalíme je v prosáté mouce, rozkvedlaných vejcích a ve strouhance.
  • 4
    V horkém oleji je zvolna smažíme.
  • 5
    Příprava náplně: Cibuli oloupeme a na drobno nakrájíme. Zpěníme ji na másle, vložíme opláchnuté a na malé kostičky nakrájené vepřové maso a pod poklicí krátce podusíme.
  • 6
    Potom přidáme očištěná, opláchnutá, na malé kousky nakrájená vepřová játra, předem povařená, třený česnek se solí, pepř, očištěné a na plátky nakrájené žampiony a strouhanku. Vše spojíme vejci a zapečeme. Prochladlou náplní plníme žebírka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.