Vepřové žebírko marinované

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1160 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
98 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
496 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do olivového oleje nasypeme sůl, pepř, prolisovaný česnek, kolečka cibule, mletou papriku, oregáno, tymián a bazalku. Vše dobře promícháme, jednotlivá žebírka touto marinádou potřeme z obou stran a vložíme do mísy se zbylou marinádou. Dáme do ledničky na dvě hodiny uležet.
  • 2
    Marinovaná žebra vložíme na rozpálenou pánev a smažíme pozvolna po obou stranách 5 až 6 minut.
  • 3
    Podáváme s hranolkami a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.