Vepřové žebírko na feferonkách

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1069 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
86 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou kotletu rozdělíme na 4 porce, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, trochu naklepeme, nařízneme kraje a na rozpáleném sádle z obou stran opečeme.
  • 2
    Hotové kotlety vybereme z výpeku a na něm osmažíme na tenké kolečka nakrájenou cibuli na tenké proužky nakrájenou slaninu, nasekané feferonky, na kolečka česnek, na pásky nakrájenou papriku, vylijeme lečo, všechno chvilku podusíme. Na směs položíme kotlety, zalijeme smetanou a necháme projít varem.
  • 3
    Do hotového jídla nakonec přidám nasekanou petrželovou nať.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.