Vepřový džuveč
40 min.
Ingredience
- 20dekagramůCibule
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 40dekagramůPaprika zelená
- 10dekagramůRýže dušená
- 40dekagramůBrambory
- 1špetkaSůl
- 50dekagramůRajčata
- 400gramůVepřové ve vlastní šťávě
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
455 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
30 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme na tuku z konzervy.
- 2Přidáme papriky na nudličky, podusíme, přidáme předvařenou rýži, na plátky nakrájené brambory, sůl, promícháme, přidáme na plátky pokrájená oloupaná rajčata, koření a podlijeme vodou.
- 3Vložíme maso a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.