Vepřový steak v sýrové krustě

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
40 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
152 mg
Cukr
217 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omyté kýty nakrájíme 4 steaky, naklepeme je, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Maso opečeme na rozpáleném oleji a naskládáme do zapékací mísy.
  • 2
    Nastrouhaný sýr promícháme se strouhankou, vejcem, paprikou a nasekanou petrželkou. Směsí pokryjeme maso, pokapeme máslem a pod grilem dozlatova zapečeme.
  • 3
    Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.