Vévodkynin salát

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
24 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
7 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařený chřest dáme okapat. Uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Banány oloupeme, nakrájíme na plátky. Rajčata spaříme 30 sekund ve vroucí vodě, sloupneme, rozpůlíme, odstraníme semena, nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Připravené přísady lehce promícháme a upravíme do dezertních pohárů.
  • 4
    Na omáčku rozmícháme majonézu, jogurt, smetanu a citronovou šťávu. Osolíme, opepříme a osladíme.
  • 5
    Omáčku rozdělíme na salát. Petrželku opláchneme, vodu setřepeme a snítky otrháme. Salát ozdobíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.