Vinaigrette s vejcem a okurkou
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 4lžíceVývar z hovězích kostí
- 4lžíceOcet kvasný lihový
- 4lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaVíno bílé
- 1lžičkaBylinky čerstvé - svazek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 2kusyOkurky nakládané
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
35 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
10 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Hořčici promícháme s prolisovaným česnekem, vyšleháme s vývarem, octem, olejem, vínem a lžící vody.
- 2Přidáme uvařené, oloupané a na kostičky nakrájené vejce. Nakonec přimícháme oloupanou, nadrobno posekanou cibuli spolu s bylinkami a kostičkami okurky. Ochutíme solí a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.