Vinná omáčka s rajčatovým protlakem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji zpěníme najemno nakrájenou cibulku, utřený česnek a na kousky nakrájenou slaninu. Vše zalijeme madeirou, octem balsamicem a zeleninovým vývarem. Celou směs přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme 20 minut.
  • 2
    Po 20 minutách ke směsi přidáme nastrouhaný parmezán.
  • 3
    Vše dochutíme solí, pepřem a mletou paprikou.
  • 4
    Nakonec ještě přidáme rajčatový protlak, 1 špetku tymiánu a omáčku prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.