Vinná pěna se žampiony

35 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
52 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, česnek prolisujeme. Estragon nasekáme nahrubo, mandle spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Smetanu dotuha vyšleháme.
  • 2
    Cibuli zpěníme na másle, přidáme žampiony a zarestujeme. Ke směsi přimícháme sůl, pepř, česnek, estragon, mandle a zalijeme cherry. Směs dusíme doměkka, poté odstavíme a necháme vychladnout. V mixeru ji rozmixujeme a v míse promícháme se smetanou, v lednici necháme vychladit.
  • 3
    Tato pěna je vhodná na chlebíčky či jako náplň.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.