Vlažný bramborový salát

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
17 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme a uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme na plátky nebo na poloviny.
  • 2
    Cibuli a vejce natvrdo posekáme na jemno. Slaninu nakrájíme na kostičky, petrželku opláchneme, rozsekáme na jemno.
  • 3
    Smícháme ocet, olej, sůl, pepř, přidáme cibuli, petrželku a kapary. Ještě teplé brambory opatrně promícháme s vejci a slaninou, pak přelijeme dresinkem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.