Voňavé vepřové kotlety

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
18 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
655 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. V misce ji smícháme se strouhankou, tymiánem, bazalkou, rozmarýnem, majoránkou a rozdrceným bobkovým listem.
  • 2
    Vepřové kotlety omyjeme, osušíme a naklepeme, opepříme a osolíme. Na krajích a u kosti je nařízneme, aby se při smažení nekroutily.
  • 3
    Kotlety pak obalíme v mouce, v rozšlehaném vajíčku a v ochucené strouhance.
  • 4
    V pánvi rozpálíme olej, přidáme do něj máslo a kotlety smažíme přibližně 20 minut doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.