Vykoštěná jehněčí kýta s petrželkou

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1088 kcal
Bílkoviny
92 g
Tuky
76 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
317 mg
Cukr
75 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso rozkrojíme tak, abychom mohli vytvořit kapsu. Osolíme a opepříme, jednu půlku posypeme nadrobno nakrájeným česnekem a nasekanou petrželkou. Kapsu uzavřeme a zajistíme jehlou.
  • 2
    Grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím 15min z každé strany pro středně propečené maso nebo 20min pro dobře propečené.
  • 3
    Poté maso necháme zakryté alobalem asi 5min odpočinout, naporcujeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.