Vývar s knedlíčky

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
11 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
680 mg
Cukr
578 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží játra dobře omyjeme a rozmixujeme na jemnou kaši.
  • 2
    Mandle přelijeme vroucí vodou a oloupeme slupky, poté nasekáme najemno.
  • 3
    Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky.
  • 4
    Všechny tyto suroviny smícháme dohromady, přidáme majoránku, sůl, pepř, mouku a žloutky.
  • 5
    Vše dobře prohněteme a vytvarujeme v malé knedlíčky. Ty obalíme ve strouhance.
  • 6
    Vývar uvedeme k varu a knedlíčky do něj dáme vařit. Vaříme přibližně 5 minut.
  • 7
    Uvařené knedlíčky vyplují na hladinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.