Vývar s kuřecími křidélky
60 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 8kusůKuřecí křídla
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůStrouhanka
- 200gramůRýže dušená
- 100gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 120gramůKuřecí maso vařené
- 25mililitrůMléko polotučné
- 2litryVývar drůbeží
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
488 mg
Cukr
384 mg
Postup přípravy
- 1Kuřecí křidélka vykostíme, naplníme kuřecí kaší a zašijeme.
- 2Kuřecí kaši připravíme tak, že vařené kuřecí maso rozemeleme, přidáme sůl, pepř, mléko, strouhanku a vejce. Vše dobře promícháme.
- 3Kuřecí vývar přivedeme k varu, vložíme do něj plněná křidélka a vaříme aspoň 30 minut.
- 4Do talíře vkládáme jedno křidélko, dvě lžíce vařené rýže a jednu lžíci nakládaného hrášku. Zalijeme horkým vývarem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.