Vývar s kuřecími křidélky

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
488 mg
Cukr
384 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí křidélka vykostíme, naplníme kuřecí kaší a zašijeme.
  • 2
    Kuřecí kaši připravíme tak, že vařené kuřecí maso rozemeleme, přidáme sůl, pepř, mléko, strouhanku a vejce. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Kuřecí vývar přivedeme k varu, vložíme do něj plněná křidélka a vaříme aspoň 30 minut.
  • 4
    Do talíře vkládáme jedno křidélko, dvě lžíce vařené rýže a jednu lžíci nakládaného hrášku. Zalijeme horkým vývarem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.