Vývar se sýrovými noky

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
795 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
24 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme mrkev, petržel, celer a kedlubnu. Vše pokrájíme na drobnější nudličky.
  • 2
    Květák rozebereme na růžičky.
  • 3
    Máslo rozpálíme a osmahneme na něm veškerou zeleninu. Smažíme 3 minuty.
  • 4
    Poté přilijeme vývar, osolíme, opepříme a vmícháme sekanou petržel. Vaříme 5 minut.
  • 5
    Vejce smícháme s moukou, nastrouhaným sýrem, sekanou pažitkou a muškátovým oříškem.
  • 6
    Dobře prohněteme a lžičkou vykrajujeme malé nočky. Ty necháme povařit 4 minuty v polévce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.