Vývar z králíka s játrovými noky

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
8 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králičí maso spaříme vařicí vodou, vložíme do hrnce s vodou, osolíme, opepříme a necháme vařit doměkka. Ke konci varu přidáme vcelku kořenovou zeleninu a cibuli.
  • 2
    Králičí játra rozetřeme, přidáme žloutek, sůl, strouhanku a okořeníme muškátovým oříškem. Z těsta uděláme noky a zvlášť uvaříme v osolené vodě.
  • 3
    Polévku přecedíme, vložíme růžičky květáku, uvaříme doměkka a okořeníme polévkovým kořením.
  • 4
    Vložíme uvařené noky, na kousky nakrájené maso, nadrobno nakrájenou zeleninu a dokořeníme rozsekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.