Žabí stehýnka smažená
30 min.
Ingredience
- 1decilitrCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4lžíceStrouhanka
- 2kusyCitrony
- 1kusVejce slepičí
- 600gramůŽabí stehýnka
- 1lžícePetržel - nať
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
52 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omytá stehýnka marinujeme v citronové šťávě, soli a pepři asi 1-2 hodiny.
- 2Potom stehýnka osušíme a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. V rozpáleném oleji je smažíme dozlatova.
- 3Pokrm posypeme petrželkou a ozdobíme plátky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.