Žabí stehýnka vařená
40 min.
Ingredience
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžičkaSůl
- 1kusTymián čerstvý
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceStrouhanka
- 1hrstPetržel - nať
- 1kusCibule
- 600gramůŽabí stehýnka
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Stehýnka omyjeme, vložíme do vody a přidáme ocet, sůl, cibuli a snítku tymiánu. Vaříme pod pokličkou doměkka.
- 2Uvařená stehýnka podáváme ve vývaru. Každou porci na talíři posypeme strouhankou osmaženou na másle a nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.