Zabijačková polévka

185 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
26 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
702 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme a dáme do hrnce. Zalijeme vodou, přidáme koření.
  • 2
    Zeleninu očistíme a necháme vcelku, přidáme k masu. Přiklopené vaříme 120 minut. Poté vývar přelijeme do jiného hrnce.
  • 3
    Kroupy a sádlo dáme do hrnce, zalijeme vodou, hladina by měla být cca 3 cm nad nimi. Uvedeme k varu a vaříme přiklopené 40 minut.
  • 4
    Uvařené kroupy dáme do vývaru, přidáme prejt z jelit a uvedeme k varu. Vaříme 5 minut.
  • 5
    Do hotové polévky vmícháme kmín, utřený česnek, sůl a pepř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.