Zadělávaná kachna

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1287 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
121 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
632 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou kachnu naporcujeme, osolíme, mírně podlijeme vodou a upečeme na sádle za stálého podlévání.
  • 2
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na lžíci sádla, zasypeme moukou, osmahneme a zalijeme 250 ml vody. Přidáme rajčatový protlak, nasekaný česnek, pepř, bobkový list, sůl, povaříme a procedíme na maso. Dusíme, až maso změkne. Pokrm podle chuti okyselíme a osladíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.