Zahuštěná hovězí polévka s červenou řepou

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
22 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu oloupeme, nakrájíme na nudličky, petrželovou nať nasekáme nadrobno.
  • 2
    Hovězí maso uvaříme v tlakovém hrnci doměkka, maso vyjmeme a nakrájíme na kostičky. Červenou řepu zakapeme octem a na másle udusíme trochou vývaru doměkka.
  • 3
    V mezičase z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zašleháme do ní scezený vývar a na mírném plameni za občasného míchání vaříme zhruba 15 minut. Poté do polévky vmícháme řepu, maso, sůl, pepř a 5 minut povaříme. Před podáváním do polévky vmícháme petrželovou nať.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.