Zaječí maso s ovocem
43 min.
Ingredience
- 100gramůHroznové víno
- 50gramůHrozinky
- 40mililitrůKoňak
- 5gramůKoření pěti vůní
- 500gramůZaječí maso
- 100gramůAnglická slanina
- 60mililitrůOlej sezamový
- 100gramůČočka klíčky
- 5gramůSůl
- 4gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
509 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
109 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
490 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Kuličky hroznového vína rozpůlíme, odstraníme jadérka, smícháme víno s hrozinkami, koňakem a kořením pěti vůní a necháme asi 10 minut marinovat.
- 2Ve woku rozpálíme olej a vložíme do něj zaječí maso a slaninu nakrájené na nudličky a 4 minuty necháme opékat ze všech stran. Přidáme marinované hroznové víno a hrozinky a necháme společně ještě 4 minuty dusit.
- 3Osolíme, opepříme, vmícháme čočkové klíčky, necháme prohřát a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.