Zaječí maso s ovocem

43 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
509 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
109 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
490 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuličky hroznového vína rozpůlíme, odstraníme jadérka, smícháme víno s hrozinkami, koňakem a kořením pěti vůní a necháme asi 10 minut marinovat.
  • 2
    Ve woku rozpálíme olej a vložíme do něj zaječí maso a slaninu nakrájené na nudličky a 4 minuty necháme opékat ze všech stran. Přidáme marinované hroznové víno a hrozinky a necháme společně ještě 4 minuty dusit.
  • 3
    Osolíme, opepříme, vmícháme čočkové klíčky, necháme prohřát a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.