Zajíc pečený na másle s okurkou

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
555 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
24 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
449 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a odblaněného zajíce naporcujeme, osolíme, opepříme potřeme prolisovaným česnekem a posypeme mletou paprikou.
  • 2
    Porce zajíce vyskládáme do pekáčku, přidáme máslo, zakapeme citronovou šťávou, okořeníme bobkovým listem, hřebíčkem, přiložíme pokrájené kyselé okurky, podlijeme vývarem, pekáček vložíme do trouby a pokrm pečeme asi 1 hodinu.
  • 3
    Porce zajíce upravíme na talíře, posypeme strouhaným křenem, přelijeme výpekem a podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.