Zálivka do salátu

30 min.
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
29 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
733 mg
Cukr
505 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mlýnku na maso postupně přidáváme a meleme libeček, petrželovou nať, kopr, mrkev, oloupanou cibuli, očištěný celer, oloupaný česnek, hořčici, vlijeme ocet, olivový olej, šťávu z citrónu. Pomletou zeleninu s kořením v míse dobře vařečkou promícháme, dochutíme solí a pepřem, naplníme sklenice, zavíčkujeme, skladujeme na studeném a tmavém místě. Před použitím vybereme ze skla potřebné množství, rozředíme vodou, dochutíme podle své chutí a připravenou zálivkou libovolné zeleninové saláty zalijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.