Zálivka salátová
20 min.
Ingredience
- 250mililitrůVoda pitná
- 3lžíceOlej olivový
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrstCibule - nať
- 1hrstŘeřicha
- 1špetkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 1lžičkaHořčice
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
75 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
357 mg
Cukr
753 mg
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme na tvrdo a spolu s natí a řeřichou jemně nasekáme.
- 2Olej, ocet, hořčici, jemně nakrájenou cibuli, pepř a sůl řádně rozšleháme a poté přidáme nasekané vejce, řeřichu a nať.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.