Žampionové máslo
20 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
33 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
488 mg
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Žampiony očistíme a najemno nakrájíme. Na pánvi rozpálíme 1 lžíci másla a žampiony na něm orestujeme, poté je vyjmeme, necháme vychladnout a vypečenou tekutinu odložíme stranou.
- 2Vychladlé houby vložíme do mísy, přidáme měkké máslo, vypečenou šťávu z hub, najemno nasekaný kerblík, prolisovaný česnek, limetkovou šťávu, sůl, pepř a vše důkladně promícháme.
- 3Z másla vytvoříme váleček, zabalíme ho do potravinové fólie a uložíme na 24 hodin do chladničky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.