Žampionový salát s bylinkami

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
42 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
3 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
855 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné žampiony nakrájíme na kolečka a pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a spolu s nasekanými bylinkami přidáme k žampionům. Osolíme, opepříme a polijeme marinádou z oleje, cukru a citronové šťávy. Necháme přikryté asi 1 hodinu v chladu odležet.
  • 3
    Podáváme k vařenému hovězímu masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.