Žampiony a chřest s těstovinami

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V dostatečném množství vroucí osolené vodě uvaříme těstoviny a scedíme.
  • 2
    Zahřejeme olivový olej v teflonové pánvi, přidáme tenké plátky jarní cibulky, prolisovaný česnek, nadrobno nakrájenou středně velkou chilli papričku, bez semínek, a do měkka osmahneme. Pak přidáme tenké plátky žampionů, očištěný chřest, nakrájený asi na 5cm dlouhé kousky, přilijeme zeleninový vývar, a po přivedení k varu vaříme na mírném ohni 4 minuty. Přidáme čerstvou nasekanou petrželku, těstoviny a podle chuti okořeníme. Nejsou-li těstoviny dostatečně teplé, prohřejeme je.
  • 3
    Před podáváním posypeme strouhaným parmazánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.