Žampiony plněné jehněčím masem
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 180gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyPaprika červená
- 16kusůŽampiony čerstvé
- 400gramůJehněčí plec
- 4lžíceMinerální voda perlivá
- 1kusVejce slepičí
- 7lžicHořčice
- 120gramůOkurky nakládané
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
51 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
12 g
Cukr
23 g
Postup přípravy
- 1Máslo smícháme (20 g odložíme na vymazání alobalu) se 6 lžícemi hořčice, osolíme a opepříme.
- 2Omyté jehněčí maso umeleme a promícháme s minerálkou, vejcem, lžící hořčice, prolisovaným česnekem, nasekanou cibuli, okurkou nakrájenou na kostičky a očištěnými, na kostky nakrájenými paprikami. Navlhčenýma rukama vytvarujeme 8 kuliček a naplníme jimi očištěné kloboučky 8 žampionů. Zbylými kloboučky masovou směs přikryjeme.
- 3Naplněné žampiony položíme na alobal pomazaný máslem a zabalíme. Grilujeme na rozpáleném grilu z každé strany asi 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.