Žampiony plněné jehněčím masem

45 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
51 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
12 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo smícháme (20 g odložíme na vymazání alobalu) se 6 lžícemi hořčice, osolíme a opepříme.
  • 2
    Omyté jehněčí maso umeleme a promícháme s minerálkou, vejcem, lžící hořčice, prolisovaným česnekem, nasekanou cibuli, okurkou nakrájenou na kostičky a očištěnými, na kostky nakrájenými paprikami. Navlhčenýma rukama vytvarujeme 8 kuliček a naplníme jimi očištěné kloboučky 8 žampionů. Zbylými kloboučky masovou směs přikryjeme.
  • 3
    Naplněné žampiony položíme na alobal pomazaný máslem a zabalíme. Grilujeme na rozpáleném grilu z každé strany asi 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.