Žampiony, rajčata, roketa s piniovými oříšky v salátu
30 min.
Ingredience
- 60mililitrůCitronová šťáva
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 2lžíceBalsamico ocet
- 250gramůŽampiony čerstvé
- 200gramůRajčata Cherry
- 50gramůOlivy černé
- 2lžíceOříšky piniové
- 2hrstiRoketa
- 0,5kusCibule červená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
112 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve v misce smícháme citronovou šťávu, olivový olej a balzamikový ocet, přidáme na plátky nakrájené žampiony, promísíme, přikryjeme potravinovou fólii a za občasného promíchání necháme 2 hodiny marinovat.
- 2Do připravené mísy dáme půlky cherry rajčátek, tenká kolečka červené cibule, černé olivy, předem opražené piniové oříšky, lístky rokety a zamícháme houbovou směs.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.