Žampiony s rajskou zálivkou

20 min.
Francie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
141 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
782 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Malé žampiony omyjeme a očistíme.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olivový olej, přisypeme houby a minutku smažíme. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek, posekanou petrželku, přilijeme ocet, víno, rajský protlak, osolíme a opepříme. Zakryjeme hrnec a vaříme zprudka 4 minuty. Odklopíme a necháme vychladnout.
  • 3
    Žampiony upravíme na talířky a přelijeme šťávou, ve které se vařily.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.