Zapečená rajčata s tuňákem

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Posypeme je utřeným česnekem a upečeme na oleji.
  • 2
    Polovinu rajčat rozdělíme do zapékacích misek vymazaných olejem, poklademe je tuňákem nakrájeným na plátky a pokryjeme zbylými rajčaty. Osolíme, opepříme, posypeme strouhankou a pokapeme olejem.
  • 3
    Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě a podáváme s dílkem omytého citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.