Zapečená rajská polévka s čerstvým rajčetem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
9 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si marinovaná rajčata. Cherry rajčátka rozpůlíme, smícháme s balzamikovým octem, ochutíme solí a pepřem.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 230C.
  • 3
    Konzervovaná rajčata necháme okapat, šťávu si uchováme. Naskládáme je na plech vyložený pečicím papírem, přidáme česnek, ochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Pečeme cca 15-20min až se rajčata začnou připalovat. Poté smícháme se šťávou z rajčat, vývarem, dochutíme a necháme vychladit v lednici.
  • 5
    Studenou polévku podáváme s marinovanými rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.