Zapečená zelenina s balkánským sýrem

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
681 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
31 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
15 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev a brambory oloupeme, pórek, fenykl a papriku očistíme. Mrkev, brambory a fenykl nastrouháme na tenké plátky, pórek a papriku nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Mléko rozšleháme se smetanou a vejci. Přidáme oloupaný, nasekaný česnek.
  • 3
    Do vymaštěné zapékací mísy střídavě vrstvíme zeleninu, zaléváme mlékem a sypeme rozdrobeným balkánským sýrem. Osolíme a opepříme. Vrchní vrstvu tvoří sýr.
  • 4
    Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 60 minut.
  • 5
    K zapékané zelenině podáváme masové minutky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.