Zapečená zelenina se sledi
40 min.

Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
638 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
46 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Oloupané kedlubny a mrkev nakrájíme na kostičky, omytý květák rozebereme na růžičky. Zeleninu povaříme 5 minut, scedíme a necháme okapat.
- 2Sledě osušíme a nadrobno nakrájíme. Oloupanou cibuli nasekáme a necháme zesklovatět na másle. Přidáme rybí maso a odstavíme z ohně.
- 3Zeleninu rozdělíme do 4 zapékacích mističek. Rozložíme na ni cibuli i ryby, povrch posypeme nasekanou petrželkou. Postupně rozklepáváme vejce a necháme je sklouznout do středu misek. Posypeme nastrouhaným sýrem a zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.
- 4Pokrm podáváme posypaný drceným pepřem. Vhodnou přílohou je čerstvý chléb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.