Zapečené ančovičky

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
8 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na kolečka a na rozpáleném oleji necháme zpěnit. Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky.
  • 2
    Polovinu jich nasypeme na cibuli a poklademe ančovičkami. V jogurtu rozšleháme všechno koření, ochutíme mírně solí a zalejeme směsí ančovičky. Navrch rozložíme zbylé brambory, osolíme, posypeme strouhankou, pokapeme olejem z konzervy. Ve vyhřáté troubě necháme zapéct do křupava.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.