Zapečené brambory s jehněčím

150 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
28 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
12 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety restujeme na oleji z každé strany 12 minut.
  • 2
    Do ohnivzdorné mísy vložíme nakrájenou cibuli na kolečka, na ni brambory na kolečka, plátky mrkve, celeru, šalvěj, tymián a navrch kotlety. Přidáme sůl a pepř a vše posypeme kroupami a ostatními surovinami. Nakonec vložíme zbylé brambory a přelijeme vývarem.
  • 3
    Dusíme v troubě 1 a 1/2 hodiny, poté zvýšíme teplotu ze 190 °C na 230 °C na dalších 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.