Zapečené brambory s treskou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
28 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nakrájíme na plátky, tresku na kostky, papriku na proužky a cibuli pokrájíme nadrobno.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme cibuli a restujeme 3 minuty. Zasypeme moukou, promícháme a podlijeme mlékem se smetanou. Jakmile se směs začne vařit, přidáme rybu, růžičky brokolice, papriku, osolíme a opepříme. Vaříme 10 minut.
  • 3
    Polovinu brambor vložíme na dno pekáčku v jedné vrstvě. Z pánve nalijeme směs s rybou a jako poslední vrstvu položíme druhou polovinu brambor. Zasypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct. Pečeme při střední teplotě 30 minut.
  • 4
    Podáváme jako samostatný chod.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.