Zapečené jehněčí kotlety

75 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
771 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
46 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a cibuli nakrájíme na kolečka, česnek prolisujeme. Na pánvi rozpálíme máslo a kotlety na něm opečeme po obou stranách dozlatova. Poté je vyjmeme, do výpeku dáme brambory s cibulí a opečeme je, osolíme a opepříme.
  • 2
    Do zapékací mísy vložíme polovinu brambor s cibulí. Kotlety potřeme česnekem a rozložíme je na brambory. Přidáme tymián, bobkové listy, petrželku a zakryjeme druhou vrstvou brambor s cibulí.
  • 3
    Směs zalijeme 1/2 litrem bujónu, přikryjeme poklicí a dusíme ve středně vyhřáté troubě asi 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.