Zapečené plněné papriky

65 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
23 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso umeleme, dáme do misky a přidáme žemli namočenou v mléce, vejce, nakrájenou cibuli a česnek, sůl, pepř, bazalku a petrželku. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Omyté papriky podélně rozkrojíme a zbavíme semen. Do každé půlky rozdělíme masovou směs, vložíme do olejem vymazaného pekáčku masovou náplní navrch a zasypeme nastrouhaným sýrem. Zvolna v troubě zapečeme. Při dopékání přidáme půlky rajčat a dopečeme.
  • 3
    Hotové porce při podávání obložíme dílky rajčat.
  • 4
    Podáváme s rýží nebo s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.