Zapečené řezy z mořského jazyka

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
11 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety po celé délce posypeme solí a pepřem, vložíme do máslem vymazaného pekáčku, zasypeme nadrobno pokrájenou šalotkou, posekanou petrželkou a podlijeme hovězím vývarem.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme 1 lžíci másla, přisypeme na plátky nakrájené žampiony, krátce orestujeme, zalijeme rajčatovou omáčkou, osolíme, opeříme, necháme probublat a vlijeme do pekáčku na rybu. Nakonec vše posypeme strouhankou. Zapékáme v předehřáté troubě 15 minut.
  • 3
    Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.