Zapečené rybí filé s mandlemi a ořechy

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
19 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
885 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si směs ze solamylu, soli, pepře, citronové šťávy a jednoho vejce. Touto směsí potřeme jednotlivé porce filé a zprudka je opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Poté filé přendáme do pekáčku.
  • 2
    Hermelín nakrájíme na menší kousky a důkladně rozmačkáme vidličkou. Mandle zalijeme vroucí vodou, necháme chvíli bobtnat, pak vodu slijeme, odstraníme z nich slupku a společně s vlašskými ořechy je nastrouháme a přimícháme k hermelínu. Do připravené směsi přidáme kysanou smetanu, sekanou petrželku, druhé vejce a sůl.
  • 3
    Smetanovou směsí zalijeme filé a dáme do rozehřáté trouby krátce zapéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.