Zapečené rybí filé s rajčaty a bramborami

45 min.
Maroko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
15 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Oškrábeme brambory a stejně jako omytá rajčata a žampiony je nakrájíme na plátky. Omytou petrželovou nať nasekáme najemno. Rybí filé nakrájíme na malé kostky. Vše mimo plátků rajčat vložíme do mísy, přidáme citronovou šťávu a mátu, opepříme, osolíme a důkladně promícháme.
  • 2
    Větší zapékací mísu vymažeme olejem a směs do ní přemístíme. Povrch poklademe plátky z rajčat a mírně osolíme. Vložíme do předehřáté trouby a zapékáme, po 20 minutách zalijeme vejci, která jsme rozšlehali se smetanou, a necháme ještě 5 minut zapékat.
  • 3
    Podáváme teplé, posypané jemně nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.